Sportcomplex Dorper Esch opgeleverd

Sportcomplex Dorper Esch opgeleverd

16 december 2019 Uit Door LamWPBeheer

Vrijdag 13 december 2019 is Sportcomplex Dorper Esch opgeleverd.

Directeur Erik Lammerink is trots op het eindresultaat:
“Het mooiste van dit prachtige project is dat het een lokaal werk is. Wij hebben het project met drie Dinkellandse bedrijven gerealiseerd. Aannemersbedrijf Niehof, Leferink Architecten en Lammerink Installatiegroep nemen als hoofdpartijen deel aan het bouwconsortium, aangevuld met K3H Architecten en Reimink Zwembaden.
Door de gemeente is de tender destijds uitgezet als Design, Build & Maintain project. Hierdoor hebben wij de vrijheid gekregen om binnen de kaders een mooi plan uit te werken en gelijktijdig 30 jaar onderhoud mee te nemen.”

Meer lezen?

https://www.tubantia.nl/dinkelland/oplevering-sportcomplex-dorper-esch-in-denekamp~a6797e6b/