Nieuws

03 oktober 2022 Breeam Outstanding voor kantoor Walborg 2 Amsterdam Onze monteurs en onderaannemers zijn volop bezig met de afbouw van kantoorgebouw Walborg 2 in Amsterdam! Opdrachtgever Stevaco Vastgoed wil een duurzaam pand realiseren en streeft naar BREEAM OUTSTANDING.
25 september 2022 Mooie opdracht nieuwbouw Esdal College Borger Wij hebben opdracht gekregen voor de nieuwbouw van het Esdal College in Borger! Leijdsman Installaties (onderdeel van Lammerink Installatiegroep) gaat de complete W- en E-installaties realiseren.
18 juni 2022 Dag van de bouw bij Feringa Building Groningen Zaterdag 18 juni 2022 is de Dag van de Bouw! Dé dag waarop je kunt zien wat er allemaal achter de bouwhekken van de mooiste bouwprojecten gebeurt; we nemen een kijkje bij Feringa Building!
02 mei 2022 Nieuwe uitstraling bedrijfswagens Een compleet nieuwe uitstraling voor de bedrijfswagens van Lammerink Installatiegroep! Ons wagenpark wordt geleidelijk aangepast en voorzien van onze nieuwe huisstijl. Een mooi en fris ontwerp!
11 maart 2022 Bouw brandweerkazerne Almelo in volle gang Op dit moment is de bouw van de nieuwe brandweerkazerne van Almelo in volle gang. Na een intensief voorbereidingstraject kon ‘de combinatie Noabers' aan de slag!
20 januari 2022 Overname Leijdsman Installaties Met ingang van 1 januari 2022 heeft Lammerink Installatiegroep het bedrijf Leijdsman Installaties B.V. uit Groningen overgenomen. Door deze overname vergroot Lammerink haar positie in het noorden van het land.
03 december 2021 Wellness center Van der Valk Hengelo afgerond Onze werkzaamheden bij Hotel van der Valk in Hengelo zijn afgerond! In het wellness center, zwembad en fitnessgedeelte hebben wij de gehele elektrotechnische installaties gerealiseerd.
15 november 2021 Mooie opdracht voor Lammerink Beveiliging Een mooie opdracht voor Lammerink Beveiligingstechnieken! De nieuwe locatie van Schipper Classic en Sportscars in Vriezenveen is voorzien van een inbraak- en cameraobservatiesysteem.
22 oktober 2021 Verbouw kantoor Friso Oost Eibergen bereikt hoogste punt Het hoogste punt is bereikt bij de ver-/nieuwbouw van het kantoor van Friso Oost en Raadhuys Eibergen! Wij zijn verantwoordelijk voor zowel ontwerp als uitvoering van de technische installaties.