Nieuws

04 juni 2024 Trots op nieuwbouw Lammerink Groningen! De nieuwbouw van ons duurzame bedrijfspand in Groningen is bijna gereed. Vanwege de groei van Lammerink Installatiegroep in het noorden hebben we de keuze gemaakt om een nieuwe, ruimere huisvesting te gaan bouwen aan de A7 in Groningen.
21 mei 2024 Start werkzaamheden supporterscafé Grolsch Veste Wij zijn gestart met onze werkzaamheden voor de realisatie van een nieuw supporterscafé in De Grolsch Veste! Lammerink verzorgt de complete werktuigbouwkundige installaties. Het café biedt plaats aan ongeveer 1.200 supporters.
30 april 2024 Prachtige opdracht Zwembad Apeldoorn Noord Na een aanbestedingstraject met onderstaande bouwpartners hebben wij opdracht gekregen voor de nieuwbouw van Zwembad Apeldoorn Noord. Lammerink Installatiegroep gaat de totale werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties realiseren.
25 april 2024 Hoogste punt Sportcentrum Vondersweijde bereikt Het hoogste punt is bereikt voor de revitalisatie van Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal. Het sportcentrum krijgt een grondige renovatie en de bouw verloopt volgens planning. Lammerink verzorgt de complete technische installaties in het pand.
09 april 2024 Eerste fase Feringa Building Rijksuniversiteit opgeleverd Na 4,5 jaar heeft De Groot-Lammerink Installatie combinatie afgelopen donderdag de eerste fase van Feringa Building opgeleverd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
29 januari 2024 Onthulling bouwbord MFC Vriezenveen Met de onthulling van het bouwbord is vrijdagmiddag de nieuwbouw van MFC Vriezenveen officieel gestart. Lammerink gaat de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties realiseren.
07 december 2023 Nieuwbouw Esdal College Borger opgeleverd De nieuwbouw van het Esdal College in Borger is opgeleverd! Wij hebben de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties in de school gerealiseerd.
20 oktober 2023 Renovatie vakantieboerderijen Resort Hof van Saksen Wij zijn op dit moment druk bezig met het renoveren van 555 vakantieboerderijen bij Vakantieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht. De boerderijen worden compleet gerenoveerd met sauna's en jacuzzi's.
06 september 2023 Start verbouwing sportcentrum Vondersweijde Afgelopen maandag hebben de gemeente, Aannemersbedrijf Niehof, Lammerink Installatiegroep en Reimink Zwembaden de aannemingsovereenkomst voor de verbouwing ondertekend.