Nieuws

20 januari 2022 Overname Leijdsman Installaties Met ingang van 1 januari 2022 heeft Lammerink Installatiegroep het bedrijf Leijdsman Installaties B.V. uit Groningen overgenomen. Door deze overname vergroot Lammerink haar positie in het noorden van het land.
03 december 2021 Wellness center Van der Valk Hengelo afgerond Onze werkzaamheden bij Hotel van der Valk in Hengelo zijn afgerond! In het wellness center, zwembad en fitnessgedeelte hebben wij de gehele elektrotechnische installaties gerealiseerd.
15 november 2021 Mooie opdracht voor Lammerink Beveiliging Een mooie opdracht voor Lammerink Beveiligingstechnieken! De nieuwe locatie van Schipper Classic en Sportscars in Vriezenveen is voorzien van een inbraak- en cameraobservatiesysteem.
22 oktober 2021 Verbouw kantoor Friso Oost Eibergen bereikt hoogste punt Het hoogste punt is bereikt bij de ver-/nieuwbouw van het kantoor van Friso Oost en Raadhuys Eibergen! Wij zijn verantwoordelijk voor zowel ontwerp als uitvoering van de technische installaties.
11 oktober 2021 Een zeer geslaagde Military Boekelo! Zaterdag 9 oktober 2021: al vroeg in de ochtend arriveerden de eerste gasten om maar niets te missen van de Crosscountry. Vanuit ons hospitality paviljoen konden onze relaties de ruiters goed volgen.
19 augustus 2021 388 zonnepanelen op ons eigen pand geplaatst! We konden zelf natuurlijk niet achter blijven… Ook wij leveren een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst met onze recent geplaatste 388 zonnepanelen. Goed voor het milieu en het klimaat!
23 juli 2021 Een lokale opdracht: uitbreiding bierbrouwerij Othmar Op de valreep voor de bouwvak een lokale opdracht! In opdracht van Commanderie Ootmarsum (familie Heupink) mogen wij de complete E- en W-installaties verzorgen, inclusief inbraak- en brandbeveiliging.
12 juli 2021 Na Aldi Deventer nu ook aan de slag bij Aldi Groningen! Na het megadistributiecentrum in Deventer, mogen we in opdracht van Aldi Vastgoed B.V. ook aan de slag in Groningen! Lammerink gaat in samenwerking met Brusche Elektrotechniek de werktuigbouwkundige installaties verzorgen.
18 juni 2021 Lammerink verzorgt complete installaties in Emmeloord Lammerink werkt aan de bouw van multifunctioneel gebouw De Schout in Emmeloord. Het project bestaat uit de nieuwbouw van een commerciële plint van 5.000 m2, waar ruimte is voor een supermarkt en andere retail.