Nieuws

04 februari 2021 Plus Ultra, steeds verder! Blijven innoveren en verbeteren zijn de speerpunten van het nieuwe multi-tenant complex dat gebouwd wordt op de Zernike campus in Groningen. Het gebouw zal gaan werken als een katalysator voor innovatie en stimuleert samenwerkingen tussen bedrijven, kennisorganisaties en onderwijsinstellingen.
21 januari 2021 Opnieuw mooie opdracht: 112 meldkamer Apeldoorn Opnieuw een mooie opdracht voor onze organisatie! Na een aanbestedingstraject in samenwerking met Friso Bouwgroep, hebben wij het project ‘nieuwbouw politiehuisvesting met 112 meldkamer Apeldoorn’ in opdracht gekregen.
11 januari 2021 Lammerink trots op binnenhalen opdracht Defensie Na een intensieve aanbestedingsprocedure heeft Lammerink Beveiligingstechnieken opdracht gekregen voor het vervangen van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties bij Defensie Regio Oost.
17 december 2020 Verbouwing Friso Bouwgroep afgerond Friso Bouwgroep in Sneek is voorzien van een vernieuwd hoofdkantoor. Lammerink realiseerde voor hen de totale W- en E-installaties, en de regelinstallaties in deze verbouwing. Knap staaltje werk, al zeggen we het zelf. Om de oplevering te vieren een lekker stuk taart!
10 december 2020 Uitbreiding zwembad Parkhotel De Wiemsel Parkhotel De Wiemsel heeft sinds kort een groter zwembad! Wij hebben hieraan bijgedragen door de elektrotechnische- en luchtbehandelingsinstallaties te vervangen. Zowel de engineering als de uitvoering hiervan is door Lammerink gerealiseerd.
01 december 2020 Opdracht duurzaam megadistributiecentrum Aldi We zetten weer een stap in de goede richting voor een duurzamere wereld! Aldi Deventer vestigt een megadistributiecentrum (42.000 m2) in Deventer. Volledig duurzaam, aardgasvrij en voorzien van zonnepanelen.
22 september 2020 In vogelvlucht over de bouwplaats Feringa Building In vogelvlucht over de bouwplaats van Feringa Building. Wij zijn trots dat De Groot-Lammerink Installatiecombinatie de technische installaties mag verzorgen bij dit megaproject voor Rijksuniversiteit Groningen!
20 september 2020 Olifant gesignaleerd in Ootmarsum De Elephant Parade is gestart! Langs een route door Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal bewonder je 38 bijzondere design-olifanten. De eerste olifant is extra speciaal... het is die van ons! Spot jij 'm?
15 september 2020 Opnieuw aan de slag voor Kienhuis Bouwmanagement Twintig jaar geleden hebben wij de technische installaties bij de bouw van het kantoor van Kienhuis Bouwmanagement in Almelo gerealiseerd. Vandaag hebben wij de opdracht voor de uitbreiding van dit kantoor ondertekend.