Nieuws

12 juli 2021 Na Aldi Deventer nu ook aan de slag bij Aldi Groningen! Na het megadistributiecentrum in Deventer, mogen we in opdracht van Aldi Vastgoed B.V. ook aan de slag in Groningen! Lammerink gaat in samenwerking met Brusche Elektrotechniek de werktuigbouwkundige installaties verzorgen.
18 juni 2021 Lammerink verzorgt complete installaties in Emmeloord Lammerink werkt aan de bouw van multifunctioneel gebouw De Schout in Emmeloord. Het project bestaat uit de nieuwbouw van een commerciële plint van 5.000 m2, waar ruimte is voor een supermarkt en andere retail.
14 juni 2021 Eerste paal geslagen voor bouw Plus Ultra Groningen Met het slaan van de eerste paal is het officiële startsein gegeven voor de bouw van Plus Ultra Groningen. Het moderne multi-tenant complex wordt voorzien van op maat gemaakte kantoren en laboratoria voor startups, scale-ups en innovatieve bedrijven en organisaties.
25 mei 2021 Aanschaf elektrisch aangedreven shovel Een duurzaam bouwproject? Dat vraagt natuurlijk ook om duurzaam materiaal! Met de aanschaf van een elektrisch aangedreven shovel doet Lammerink wederom een stap in de goede richting voor een duurzame samenleving.
10 mei 2021 Duurzame oplossingen bij Kienhuis Bouwmanagement Onze werkzaamheden bij Kienhuis Bouwmanagement in Almelo zijn in volle gang! De nieuwe WTW (warmteterugwinning) en warmtepompen zijn op het dak geplaatst. Wij hebben gekozen voor duurzame oplossingen; het pand wordt geheel gasloos gemaakt.
03 mei 2021 Mooie opdracht voor Lammerink Telematica In opdracht van Theunissen Technical Trading gaat Lammerink Telematica een Personen Zoek Installatie (PZI) realiseren op een jacht. Een PZI is een stilalarm dat wordt ingezet voor het oproepen van BHV’ers of ander personeel tijdens calamiteiten.
20 april 2021 Start uitvoering distributie-centrum Aldi Deventer Lammerink Installatiegroep is begonnen met de uitvoeringswerkzaamheden voor het nieuwe mega-distributiecentrum van de Aldi in Deventer. De verdelers voor het koelen en verwarmen van de complete installaties zijn zo goed als gereed!
15 maart 2021 Duurzaam project in het noorden In december zijn wij gestart met de realisatie van 22 koopwoningen nabij de binnenstad van Groningen (nieuwbouwplan Westerwal). Wij zijn verantwoordelijk voor de duurzame W- en E-installaties, waaronder een warmtepomp en zonnepanelen.
04 februari 2021 Plus Ultra Groningen, steeds verder! Blijven innoveren en verbeteren zijn de speerpunten van het nieuwe multi-tenant complex dat gebouwd wordt op de Zernike campus in Groningen. Het gebouw zal gaan werken als een katalysator voor innovatie en stimuleert samenwerkingen tussen bedrijven, kennisorganisaties en onderwijsinstellingen.