Nieuws

11 oktober 2021 Een zeer geslaagde Military Boekelo! Zaterdag 9 oktober 2021: al vroeg in de ochtend arriveerden de eerste gasten om maar niets te missen van de Crosscountry. Vanuit ons hospitality paviljoen konden onze relaties de ruiters goed volgen.
19 augustus 2021 388 zonnepanelen op ons eigen pand geplaatst! We konden zelf natuurlijk niet achter blijven… Ook wij leveren een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst met onze recent geplaatste 388 zonnepanelen. Goed voor het milieu en het klimaat!
23 juli 2021 Een lokale opdracht: uitbreiding bierbrouwerij Othmar Op de valreep voor de bouwvak een lokale opdracht! In opdracht van Commanderie Ootmarsum (familie Heupink) mogen wij de complete E- en W-installaties verzorgen, inclusief inbraak- en brandbeveiliging.
12 juli 2021 Na Aldi Deventer nu ook aan de slag bij Aldi Groningen! Na het megadistributiecentrum in Deventer, mogen we in opdracht van Aldi Vastgoed B.V. ook aan de slag in Groningen! Lammerink gaat in samenwerking met Brusche Elektrotechniek de werktuigbouwkundige installaties verzorgen.
18 juni 2021 Lammerink verzorgt complete installaties in Emmeloord Lammerink werkt aan de bouw van multifunctioneel gebouw De Schout in Emmeloord. Het project bestaat uit de nieuwbouw van een commerciële plint van 5.000 m2, waar ruimte is voor een supermarkt en andere retail.
14 juni 2021 Eerste paal geslagen voor bouw Plus Ultra Groningen Met het slaan van de eerste paal is het officiële startsein gegeven voor de bouw van Plus Ultra Groningen. Het moderne multi-tenant complex wordt voorzien van op maat gemaakte kantoren en laboratoria voor startups, scale-ups en innovatieve bedrijven en organisaties.
25 mei 2021 Aanschaf elektrisch aangedreven shovel Een duurzaam bouwproject? Dat vraagt natuurlijk ook om duurzaam materiaal! Met de aanschaf van een elektrisch aangedreven shovel doet Lammerink wederom een stap in de goede richting voor een duurzame samenleving.
10 mei 2021 Duurzame oplossingen bij Kienhuis Bouwmanagement Onze werkzaamheden bij Kienhuis Bouwmanagement in Almelo zijn in volle gang! De nieuwe WTW (warmteterugwinning) en warmtepompen zijn op het dak geplaatst. Wij hebben gekozen voor duurzame oplossingen; het pand wordt geheel gasloos gemaakt.
03 mei 2021 Mooie opdracht voor Lammerink Telematica In opdracht van Theunissen Technical Trading gaat Lammerink Telematica een Personen Zoek Installatie (PZI) realiseren op een jacht. Een PZI is een stilalarm dat wordt ingezet voor het oproepen van BHV’ers of ander personeel tijdens calamiteiten.