Nieuws

03 mei 2021 Mooie opdracht voor Lammerink Telematica In opdracht van Theunissen Technical Trading gaat Lammerink Telematica een Personen Zoek Installatie (PZI) realiseren op een jacht. Een PZI is een stilalarm dat wordt ingezet voor het oproepen van BHV’ers of ander personeel tijdens calamiteiten.
20 april 2021 Start uitvoering distributie-centrum Aldi Deventer Lammerink Installatiegroep is begonnen met de uitvoeringswerkzaamheden voor het nieuwe mega-distributiecentrum van de Aldi in Deventer. De verdelers voor het koelen en verwarmen van de complete installaties zijn zo goed als gereed!
15 maart 2021 Duurzaam project in het noorden In december zijn wij gestart met de realisatie van 22 koopwoningen nabij de binnenstad van Groningen (nieuwbouwplan Westerwal). Wij zijn verantwoordelijk voor de duurzame W- en E-installaties, waaronder een warmtepomp en zonnepanelen.
04 februari 2021 Plus Ultra Groningen, steeds verder! Blijven innoveren en verbeteren zijn de speerpunten van het nieuwe multi-tenant complex dat gebouwd wordt op de Zernike campus in Groningen. Het gebouw zal gaan werken als een katalysator voor innovatie en stimuleert samenwerkingen tussen bedrijven, kennisorganisaties en onderwijsinstellingen.
21 januari 2021 Opnieuw mooie opdracht: 112 meldkamer Apeldoorn Opnieuw een mooie opdracht voor onze organisatie! Na een aanbestedingstraject in samenwerking met Friso Bouwgroep, hebben wij het project ‘nieuwbouw politiehuisvesting met 112 meldkamer Apeldoorn’ in opdracht gekregen.
11 januari 2021 Lammerink trots op binnenhalen opdracht Defensie Na een intensieve aanbestedingsprocedure heeft Lammerink Beveiligingstechnieken opdracht gekregen voor het vervangen van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties bij Defensie Regio Oost.
17 december 2020 Verbouwing Friso Bouwgroep afgerond Friso Bouwgroep in Sneek is voorzien van een vernieuwd hoofdkantoor. Lammerink realiseerde voor hen de totale W- en E-installaties, en de regelinstallaties in deze verbouwing. Knap staaltje werk, al zeggen we het zelf.
10 december 2020 Uitbreiding zwembad Parkhotel De Wiemsel Parkhotel De Wiemsel heeft sinds kort een groter zwembad! Wij hebben hieraan bijgedragen door de elektrotechnische- en luchtbehandelingsinstallaties te vervangen. Zowel de engineering als de uitvoering hiervan is door Lammerink gerealiseerd.
01 december 2020 Opdracht duurzaam megadistributiecentrum Aldi We zetten weer een stap in de goede richting voor een duurzamere wereld! Aldi Deventer vestigt een megadistributiecentrum (42.000 m2) in Deventer. Volledig duurzaam, aardgasvrij en voorzien van zonnepanelen.
22 september 2020 In vogelvlucht over de bouwplaats Feringa Building In vogelvlucht over de bouwplaats van Feringa Building. Wij zijn trots dat De Groot-Lammerink Installatiecombinatie de technische installaties mag verzorgen bij dit megaproject voor Rijksuniversiteit Groningen!