Over ons

Lammerink is een familie van gedreven specialisten

Lammerink Installatiegroep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een regionaal bedrijf tot een landelijke speler. Ons geheim? De combinatie van aandacht voor de mens en passie voor de techniek. Alleen als je de goede mensen om je heen hebt – medewerkers, opdrachtgevers en andere partners – lukt het om samen mooie dingen te bereiken en de lat steeds weer hoger te leggen.

We beschrijven onze bedrijfsfilosofie graag als ‘hightech op klompen’. We willen niet bijblijven in ons vakgebied, maar vooruitlopen. Intern is er een enorme drive om te blijven leren en daarmee kennis en vaardigheden op het hoogste peil te houden. Ook extern leggen we onze kwaliteit voortdurend onder de meetlat. Zo beschikken we over diverse certificeringen op het gebied van kwaliteitszorg en veiligheid, werken we bij complexe projecten volgens de BIM-methodiek en werken we al jaren met geïntegreerde contracten volgens UAVgc.

Juist de combinatie van een professionele bedrijfsvoering met de cultuur van een familiebedrijf maakt ons sterk. Opdrachtgevers vinden bij Lammerink een overzichtelijke structuur, heldere communicatielijnen, een vast aanspreekpunt en hands-on mentaliteit. We maken niet alleen afspraken, maar komen ze ook na. We zijn altijd bereid om hard te werken en een stapje extra te zetten. Én we zijn ambitieus. Alleen dan lukt het om te blijven groeien, in elk opzicht.


Bekijk onze video


Denken in duurzame oplossingen

Denken in duurzaamheid heeft bij Lammerink alles te maken met onze wortels. Ons bedrijf is opgericht door de vorige generatie en op dit moment is de nieuwe generatie al volop in het bedrijf actief, met de bedoeling het voort te zetten. Zo kijken we ook naar de toekomst en naar de wereld.

Eigenlijk is het heel simpel: zoals je op een bouw de boel netjes achterlaat, zo willen we ook omgaan met de aarde en met energiebronnen. De generatie na ons moet er goed mee verder kunnen – als het even kan nog iets beter dan wij. De uitwerking van die ambitie is iets minder simpel, want de uitdagingen op het gebied van wonen, werken, energievoorziening en klimaatverandering zijn enorm.

Willen we daadwerkelijk stappen zetten, dan hebben we een duidelijke visie, sterke wilskracht, hoogwaardige expertise en een innovatieve, duurzame aanpak nodig. Wij hebben daar vertrouwen in. Samen met opdrachtgevers zijn we in staat grenzen te verleggen met nieuwe concepten en technieken. We ontwikkelen oplossingen op maat die bijdragen aan een comfortabel woon- en werkklimaat en die de milieu-impact van projecten verkleinen.

Denk aan intelligente lichtsturing, warmtekrachtkoppeling, solarinstallaties, slimme warmte-koude-opslag, ingenieuze gebouwbeheersystemen, PV-installaties… en meer. Duurzaamheid gaat bij ons altijd hand in hand met kwaliteit en comfort voor de eindgebruiker. Door dat te realiseren, leveren we toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en een constructieve bijdrage aan de toekomst. 

Wij beschikken over diverse certificeringen op het gebied van kwaliteitszorg en veiligheid:

  • VCA**
  • ISO 9001
  • STEK / F-gassen
  • BORG (Beveiligingsbedrijf)
  • CCV (Branddetectiebedrijf)
  • BRL 6000-21