Beveiligingstechniek

Totaaloplossingen
voor veiligheid

Onze fysieke en digitale leefwereld wordt niet alleen steeds complexer, maar ook steeds kostbaarder én kwetsbaarder. Bedrijven en burgers verwachten een optimale beveiliging. Verzekeringsmaatschappijen stellen hoge eisen aan bescherming tegen brand, inbraak en andere bedreigingen. In Lammerink Beveiligingstechnieken vinden zij een betrouwbare partner.

Experts in alle facetten

Onze dienstverlening omvat het hele proces, van ontwerp tot en met installatie en testen. Waar dit gewenst of vereist is, zorgen we bovendien voor certificering conform de geldende normen, onder meer volgens CCV- en BORG-certificatieschema’s (voor respectievelijk brandveiligheid en inbraakwering). Aanvullend zorgen onze collega’s van Lammerink Telematica voor de integratie van ICT en mobiele technologie. Denk hierbij aan bewaking en beheer op afstand. Zo bieden we u een totaaloplossing.

We durven te stellen dat we voor elke beveiligingsvraag een oplossing kunnen bieden. Steeds op basis van bewezen technieken en geïntegreerd met reeds aanwezige systemen. Het resultaat: optimale beveiliging van infrastructuur, gebouwen en andere systemen én een betrouwbare organisatie van toezicht en bewaking. Dat voelt veilig!

  • Branddetectiesystemen
  • Ontruimingsalarminstallaties
  • Inbraakbeveiligingssystemen
  • Cameraobservatiesystemen
  • Toegangscontrole- en toegangsregistratiesystemen​