Terug
04 juni 2024
De nieuwbouw van ons duurzame bedrijfspand in Groningen is bijna gereed. 
Vanwege de groei van Lammerink Installatiegroep in het noorden hebben we de keuze gemaakt om een nieuwe, ruimere huisvesting te gaan bouwen. De nieuwe locatie wordt gebouwd aan de Aalborgweg 12 in Groningen, gelegen op bedrijventerrein Roodehaan, een modern bedrijventerrein aan de A7 aan de oostzijde van de stad Groningen. De kavel heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2 en het gehele pand is 2.000 m2 groot verdeeld over twee verdiepingen met hallen, kantoren, spreekkamers, kantine, wasstraat en magazijnruimte. Volop ruimte om de capaciteit voor al onze disciplines uit te breiden! 


Bas Lammerink: “Met de nieuwbouw zetten we een belangrijke stap in onze groeiambities. We verbeteren onze dienstverlening, creëren werkgelegenheid en versterken onze positie in Noord Nederland.”


Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht. Lammerink investeert graag in duurzame technieken en oplossingen. Onze duurzame bedrijfsvoering passen wij ook toe bij de nieuwbouw van onze vestiging in Groningen. Het pand is compleet gasloos en voorzien van een gebouwbeheersysteem. We installeren 500 zonnepanelen voor de opwekking van zonne-energie, met daarbij een accupakket voor energieopslag. Daarnaast wordt een laadplein aangelegd voor elektrische voertuigen. Door middel van elektrische warmtepompen voorzien we in de duurzame verwarming en koeling van ons nieuwe gebouw.

Wij kijken ernaar uit om na de bouwvak te verhuizen naar dit mooie duurzame pand!