Update Van der Valk Hotel Breukelen: 3e fase van start!


Na het afronden van fase 0, 1 en 2 is Lammerink Installatiegroep bij Van der Valk hotel Breukelen begonnen aan de 3e fase van de nieuw-/verbouw:

 

De bouw van een gloednieuw à la carte restaurant en volledig nieuwe keuken is gestart op de plek van de huidige serre. Het restaurant zal bestaan uit 3 delen, met een totale capaciteit van 400 gasten. Daarnaast wordt er een nieuwe koffielounge en servicebar gecreëerd. Ook wordt er gestart met de bouw van een overkapping naar het bijgebouw, waar zich ook het Wellness Center bevindt.

 

Lammerink heeft ten behoeve van het nieuwe zalencomplex een nieuw compactstation geplaatst. Daarnaast is een nieuwe patchruimte in het gebouw gerealiseerd met een koppeling naar het bestaande hotel. Verder is er een brandmeld- en ontruimingsinstallatie klasse B+ gerealiseerd, welke ook gekoppeld is met het bestaande gebouw.

 

Ook is Lammerink verantwoordelijk voor de bekabeling en voorzieningen voor de AV-installatie en de nieuwe centrale noodverlichtingsinstallatie en bliksembeveiligingsinstallatie LPL4 op het dak van het complex.

 

Augustus 2019 is de verbouwing gereed  • Archief