Service

De kracht van een organisatie is het vermogen om snel te reageren en te handelen.

Dat is al vanaf de start de sterkte van Lammerink Installatiegroep. Het toont de kwaliteit van een betrokken onderneming.
Onze organisatie hecht grote waarde aan een optimale service. Of het nu gaat om een particulier met een storing of een continubedrijf; in alle gevallen trachten onze monteurs een onverhoopt probleem efficiënt en snel op te lossen. Door een uitstekende interne communicatie en informatie-uitwisseling laat onze serviceafdeling 24 uur per dag en 365 dagen per jaar niemand in de de steek!

 

Service en onderhoud zijn een speerpunt. Dat geldt ook voor Lammerink Installatiegroep. Onze toegevoegde waarde is dat onderhoud, service en dienstverlening moeten aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Daarom leveren wij maatwerk. Gericht op de gebruiker, afgestemd op de belangen en altijd op het gewenste tijdstip.

 

Lammerink Installatiegroep weet hoe belangrijk functionerende systemen en installaties zijn. Niet alleen voor de continuïteit van een bedrijf, maar ook voor het welzijn van bewoners. Door goede afspraken te maken over het vereiste niveau van onze service, waarbij ook het preventief onderhoud behoort, levert Lammerink Installatiegroep maatwerk. Zo weet u niet alleen dát u op ons kunt rekenen, maar ook wanneer. Efficiënt en duidelijk.

 

Lammerink Installatiegroep laat letterlijk en figuurlijk geen mens in de kou staan!

 

 

 

 

  • Archief