Lammerink realiseert installaties Gezondheidsplein Denekamp


In opdracht van VVE Gezondheidscentrum Denekamp realiseert Lammerink de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties bij de verbouw van Gezondheidsplein Denekamp.

 

Het voormalige bankgebouw tussen de Oldenzaalsestraat en de Lange Voor wordt verbouwd tot een medisch centrum. In het medisch centrum gaan zich vijf huisartsen en een apotheker huisvesten.

 

Lammerink Installatiegroep realiseert een compleet pakket aan werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties in het medisch centrum. Met betrekking tot de W-installaties is Lammerink verantwoordelijk voor de aanleg van een VRF klimaat systeem voor verwarmen en koelen, mechanische ventilatie, verse lucht toevoer en afvoer, riolering, sanitair, gas- en waterleiding. Op elektrotechnisch gebied worden onder andere gerealiseerd: buis- en kabelverlichting, telefonie, data- en inbraakinstallatie, toegangscontrolesysteem en zonwering.

 

De sloopwerkzaamheden zijn eind februari 2018 gestart. Naar verwachting wordt het gezondheidscentrum in oktober 2018 opgeleverd.  • Archief