Telematica

Innovatief, betrouwbaar en servicegericht

Onze moderne samenleving draait op communicatie, tussen mensen, organisatie en systemen. Telematica-telecommunicatie, al dan niet uitgebreid met domotica-installaties, zorgt ervoor dat dit soepel en efficiënt verloopt. Voorwaarde is een robuuste infrastructuur die voldoende capaciteit biedt en aansluit op toekomstige ontwikkelingen.

Communicatie effectief en efficiënt organiseren

Met de telematica-oplossingen van Lammerink Telematica kunnen organisaties hun communicatie effectief en efficiënt organiseren. Denk aan de communicatie tussen verschillende vestigingen, de uitwisseling van data tussen informatiesystemen, of personenalarmering met hulp van camera-observatie. Voor bedrijven biedt dit de mogelijkheid om kritieke processen eenvoudig op afstand te bewaken. Zorginstellingen stelt het in staat om hun patiënten of bewoners op een veilige manier meer bewegingsvrijheid te geven. Dit verhoogt het comfort en geeft gebruikers een gevoel van zelfstandigheid.

Naast de aanleg van nieuwe installaties vernieuwen we bestaande installaties. Voor onze opdrachtgever levert dit zowel kwaliteitsverbetering als kostenbesparing op. In alle gevallen staat voorop dat de systemen betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

  • Vaste en Hosted/cloud communicatie oplossingen
  • Netwerk Infrastructuur (passief, actief, wifi)
  • Zorgoplossingen (domotica)
  • PZI en DECT
  • NEN2575 stille omtruimingsinstallaties