Algemeen

Toonaangevend en persoonlijk

Binnen de installatiesector heeft Lammerink Installatiegroep zich ontwikkeld tot een landelijke speler, gespecialiseerd in hoogwaardige technische installaties. Door een constante focus op innovatie en kwaliteit is Lammerink Installatiegroep uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf met een brede scope. Veelzijdig in elektrotechniek en werktuigbouw, in datacommunicatie en beveiliging. Een partner met verstand van zaken en het vermogen om flexibel te opereren in een dynamische, steeds veranderende wereld. Een partner waarop opdrachtgevers vertrouwen dankzij een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering, kenmerkend voor een familiebedrijf.

 

Betrouwbaar en deskundig
Vanuit de visie dat de bouw in de brede zin behoefte heeft aan een betrouwbare en deskundige partij heeft Lammerink Installatiegroep zich ontwikkeld tot een compleet installatiebedrijf met ruim 200 medewerkers. Zowel afzonderlijk als in combinatie, worden door de verschillende afdelingen van het bedrijf grote en kleine projecten tot in perfectie uitgevoerd. Van elektrotechniek en werktuigbouw tot beveiliging, telematica, communicatie en aanverwante werkterreinen.

 

Lammerink Installatiegroep is sterk vertegenwoordigd in de utiliteitsbouw (variërend van kantoren, zorginstellingen en bedrijfspanden tot voedingsmiddelenindustrie, onderwijs en horeca, maar ook ziekenhuizen en laboratoria). Zowel bij nieuw- als verbouwprojecten wordt de kennis en ervaring van de totale organisatie betrokken en verzorgt zij het gehele traject van ontwerp en installatie tot service en onderhoud.

 

Aandacht voor innovatie

Aandacht voor installatietechnische innovatie is van groot belang. Ook daarom wordt geïnvesteerd in het niveau van de medewerkers. Door het volgen van cursussen, trainingen en bijscholing beheersen onze medewerkers de nieuwste technieken tot in perfectie.

 

De motivatie van onze mensen, het nakomen van afspraken en de uitdaging het project perfect af te ronden, maken Lammerink Installatiegroep tot een betrouwbare partner. En niet te vergeten: een organisatie waarmee het dankzij de persoonlijke relatie uitstekend en plezierig samenwerken is.

 

 

  • Archief